Hvem er DJ Motorcykler

Om Dj motorcykler: DJ Motorcykler ligger lige uden for Herning ved motorvejen på vej mod silkeborg. Forretningen blev startet i 2016 og ejes af Danni Jensen, som har været i faget i mange år. Og selvfølgelig også selv kører motorcykel. Vi er autoriseret forhandler af SUZUKI, POLARIS, PGO SCOOTER, og PIAGGIO.

Forretningen ligger i forholdsvis nye lokaler på ca. 300 m2. hvor der er udstilling på 1 sal og værksted i grundplan. Der er i udstillingen ca 60-90 motorcykler både bruge og nye. Desuden er vi også eksperter i både ATV og scootere som vi også har til udstilling i forretningen. Desuden har vi et nyt veludstyret værksted, som varetager alt fra service, reparationer og forsikrings skader. Værkstedet er forsikrings godkendt til alle former for skader.

Vi reparerer alle mærker og er leverings dygtige i reservedele til alle motorcykler. Vores dygtige mekanikere står altid klar til at modtage dit køretøj og tager selvfølgelig gerne en snak med kunden om evt. råd eller spørgsmål. Det er meget vigtigt for os at vi har en god kontakt med kunden så der ikke opstår misforståelser.

Hvis vi finder fejl så reparationen bliver dyrere så sikrer vi os altid at vi har kundens accept inden vi fortsætter. Vi tilbyder vinter opbevaring med servicetjek, så din motorcykel er helt klar til sæsonstart, og står trygt og godt hos os vinteren over.

Hos os er service en klar førsteprioritet, og vi sætter en ære i at varetage dig samt din motorcykel.

Velkommen indenfor hos os, til en kop kaffe og en snak !.

Danni Jensen

STIFTER / MC MEKANIKER

e: danni@djmc.dk
t: 20 28 99 88